OPTIMIZACIJA WEB PREZENTACIJE ZA POPULARNE TRAŽILICE

SEO je skraćenica iz engleskog naziva “Search Engine Optimisation” , što u prevodu znači prilagođavanje ili optimizacija web prezentacije za internet pretraživače. Riječ je o procesu prilagođavanja web prezentacije i njenog sadržaja i dizajna internet pretraživačima kao što su Google, Yahoo i Bing. Većina klijenata najviše je zainteresirana za bolje rangiranje na Google tražilici, s obzirom da Google dominira kao internet pretraživač.
Cilj je privući korisnike na Vašu web prezentaciju. Bolje rangiranje na tražilici znači veću mogućnost pronalaska od strane korisnika, te vodi ka potencijalnoj financijskoj dobiti, partnerstvu itd. Naravno odlučujući faktor je Vaša web prezentacija koja treba da je izrađena što kvalitetnije kako bi korisnik stekao dobar vizuelni dojam, te putem jednostavne navigacije i funkcionalnosti stupio u kontakt s Vama.

Optimizacija za tražilice je neophodna…ne… KRUCIJALNA… za uspješno poslovanje putem interneta. Koja je svrha web prezentacije ukoliko Vas korisnik ne može pronaći na internetu?

Muzzy Media nudi kompletna web rješenja od savjetovanja, dizajna, kodiranja, optimizacije za tražilice i svih pratećih postavki.

Zainteresirani? Spremni ste za uspjeh?Kontaktirajte nas