UMJETNOST ZDRAVE KOSE

Joico

 

Joico postavlja standarde u umjetnosti i modernoj tehnologiji

Joico oprskrbljuje salone inovativnim proizvodima i uslugama koje osiguravaju vrhunska iskustva u održavanju ljepote. U firmi Joico ljepota i znanost se kombiniraju radi stvaranja umjetnosti zdrave kose. Mi znamo mnogo o zdravoj kosi, jer se tijekom 30 godina proizvodi Joico prepoznaju po svojim vrhunskim perfomansama. Uvijek pomičući granice mode i inovacije, Joico isporučuje najfinije profesionalne proizvode za njegu kose. Joicovo opredjeljenje uvijek je bilo čisto i nepopustljivo: pomoći stilistima da sačuvaju i poboljšaju integritet kose. Jedinstvena kombinacija najnaprednije tehnologije, inovativan razvoj proizvoda, profesionalna edukacija i opredjeljenost prema integritetu održavaju Joico u prednjim linijama profesionalne ljepote.

Što nas čini neusporedivima i čime se izdižemo iznad ostalih?

Prepoznajemo učinkovitost i važnost korištenja hidroliziranog proteina keratina u kosi, koji sadrži svih 19 aminokiselina što se nalaze u prirodnom keratinu u ljudskoj kosi.
Navodimo molekularne težine i kombinacije veličina na ambalaži svojih proizvoda, jer je pravilna kombinacija molekularnih težina krucijalna u popravljanju oštećene kose i rekonstrukciji kose.
Razvili i patentirali smo jedinstveni kompleks Quadramine Complex
Dozvolite da vas inspiriramo!

Postanite dio svijeta glamura i izvanredne elegancije.

Svijeta u kojem su žene i muškarci jedinstveni, kroz moderan način njihovog odijevanja, elegenaciju njihovih pokreta, istančani govor kojim govore… sa i bez riječi. A najviše kroz način na koji oni sa stilom nose svoje raskošne frizure. To je svijet u kojem moda postavlja temelje. Kročite u njega i izrazite svoj jedinstveni stil mode i ljepote.

Posjetite Joico Blog

Joico BiH Blog

NOVO! K-Pak Reconstructor 200ml

XTRA Reds