Joico - Cindarella - ISO - Janssen

Muzzy Media

Ekskluzivni distributer brendova Joico, Cindarella, Janssen & ISO za Bosnu i Hercegovinu. Našim klijentima nudimo samo vrhunske preparate od navedenih svjetskih brendova za profesionalnu njegu kose i tijela.

JOICO

Joico BiH
Joico oprskrbljuje salone inovativnim proizvodima i uslugama koje osiguravaju vrhunska iskustva u održavanju ljepote. U firmi Joico ljepota i znanost se kombiniraju radi stvaranja umjetnosti zdrave kose. Mi znamo mnogo o zdravoj kosi, jer se tijekom 30 godina proizvodi Joico prepoznaju po svojim vrhunskim perfomansama. Uvijek pomičući granice mode i inovacije, Joico isporučuje najfinije profesionalne proizvode za njegu kose. Joicovo opredjeljenje uvijek je bilo čisto i nepopustljivo: pomoći stilistima da sačuvaju i poboljšaju integritet kose. Jedinstvena kombinacija najnaprednije tehnologije, inovativan razvoj proizvoda, profesionalna edukacija i opredjeljenost prema integritetu održavaju Joico u prednjim linijama profesionalne ljepote. Joico ima poziciju i reputaciju kao “Kompanija zdrave kose” i mi se posvećujemo nastavku takve tradicije i ubuduće. Naš snažni savez s firmom Shiseido doveo je do još većih mogućnosti, omogućavajući nam pristup najmodernijim resursima za istraživanje i razvoj profesionalnih proizvoda.

Više informacija

Janssen

Janssen
Potražnja za seriju proizvoda za daljnju njegu specifičnih tipova kože, nije bila dugo u nastajanju. Tijekom godina, proizvodi za njegu s posebnim aktivnim tvarima za različite tipove kože su razvijeni kako bi se omogućilo kozmetičarima da pruže svojim klijentima tretmane za liječenje koji ostvaruju naročito uspješne rezultate.

Više informacija

Cindarella Paris

Cindarella Paris
Cindarella kombinira sofisticiranost i kvalitetu izrade uz odaziv industrijske učinkovitosti. Kvaliteta i znanje: Cindarella zapošljava visoko-kvalificirane, vjerne obrtnike da bi osigurala kvalitetan i precizan rad. Vrhunski materijali koji se koriste u proizvodnji dolaze isključivo iz zapadne Europe. Stvaranje i inovacija : često kopiraju, ali nikad nisu ravni kreativnosti, ključna vrijednost njihove kompanije, koju svako može primijetiti.”

Više informacija

ISO

ISO
ISO je lider u industriji za profesionalnoj industriji je za njegu kose sa naprednom tehnologijom za valovitu kosu, preskriptivno-baziranim preparatima za teksturu i dugotrajnim farbama za kosu. Kao ekskluzivni samo profesionalni salonski brend , ISO je stekao ugled i reputaciju kao preferirani izbor za stiliste za svoje inovativne formulacije. ISO nudi vrhunske performanse uz iznimnu vrijednost – rezultat je lijepa kosa za prekrasnim cijenu!

Više informacija